O nama

Turističku agenciju Numero Uno  osnovali su davne 1991. godine iskusni turistički djelatnici, koji su odlučili svoje bogato iskustvo usmjeriti ka pružanju kvalitetne usluge, kako za individualnog gosta tako i za organizirane grupe.

Jedna od najstarijih privatnih turističkih agencija, ne samo na otoku Rabu, već i u Hrvatskoj, osnovana je s ciljem da korisnicima ponudi sve turističke usluge na jednom mjestu. Agencija Numero Uno od svog osnutka sustavno unapređuje i širi ponudu, kako bi gostima pružila cjelovitu uslugu. Jedna smo od vodećih agencija koja pruža usluge u suvremenom turističkom on-line  poslovanju.

Prije svega, agencija posreduje pri privatnom smještaju gostiju i zasigurno nudi najbolji omjer cijene i kvalitete smještaja na cijelom otoku. Agencija ima ugovor s privatnim iznajmljivačima koji pokrivaju najatraktivnija područja otoka Raba, a na raspolaganju su sobe, studiji i apartmani.

U VIP segmentu, agencija Numero Uno, nudi u najam neke od najatraktivnijih kuća za odmor s bazenima kao i svim ostalim dodatnim pogodnostima za luksuzan odmor. U tom segmentu nudimo i organizaciju cjelovitih ljetnih praznika koja uključuje jedrenje, ronjenje i ostalo prema želji VIP klijenta. Radi se o posebnom segmentu naše ponude, tzv. tailor made  ponudi, dakle cjelovitoj usluzi skrojenoj prema željama klijenata, bilo da se radi o ponudi tura, organizaciji sajmova i kongresa, organizaciji incentive putovanja, bračnim putovanjima i slično. Za svaki vaš upit "iskrojit" ćemo najbolju ponudu.

Gostoprimstvo, ljubaznost, kvaliteta usluge i susretljivost, razlozi su zašto privlačimo veliki broj gostiju svake godine.  Najveća motivacija mladog i stručnog tima agencije Numero Uno su upravo gosti koji se već godinama ponovno vraćaju u jednu od najpoželjnijih jadranskih destinacija. Vjerujemo zato kako smo svojim dugogodišnjim zalaganjem dali značajan doprinos cjelovitom pozicioniranju otoka Raba kao jedne od vodećih turističkih destinacija.

Želja nam je da nas klijent prepozna kao agenciju kojoj je gost na prvom mjestu. Stoga je i ponuda prezentirana na stranicama agencije Numero Uno pomno birana, a smještajni objekti su nam osobno poznati, upravo stoga kako bi gostu u svakome trenutku mogli pružiti  potpunu informaciju.

Naši klijenti znaju da nam se mogu obratiti s punim povjerenjem jer surađujemo isključivo s provjerenim poslovnim partnerima.

Vođeni misijom pružanja kvalitetne usluge, a zahvaljujući našoj iznimnoj fleksibilnosti, svaki će vaš upit biti obrađen s posebnom pozornošću.

Za sve dodatne informacije i upite slobodno nam se obratite s povjerenjem; pismom, elektroničkom poštom, telefonom ili osobno. Nastojat ćemo nadmašiti sva vaša očekivanja !

 

MISIJA  

Misija agencije Numero Uno jest omogućiti našim gostima kompletnu ponudu kvalitetnog smještaja i svih ostalih DMC usluga  pri čemu im naši stručni djelatnici mogu pomoći da odaberu one usluge koje će najviše odgovarati njihovim afinitetima, interesima i željama.

VIZIJA

Želimo da nas klijenti prepoznaju  kao pouzdanog partnera kojem se mogu obratiti u svakoj prilici. U skladu s vrijednostima na kojima se temelji naš rad, naši gosti  na jednom mjestu  mogu dobiti  sve turističke usluge vrhunske kvalitete po najpovoljnijim uvjetima, uz ljubaznu i profesionalnu asistenciju naših djelatnika.

 

PONUDA

 

- smještaj

- putovanja

- mjenjačnica

- rent-a-car

- rent-a-scooter

- rent-a-bike

- sportski turizam

- kampiranje

- charter

- seminari

- studentske ekskurzije

- individualna putovanja

- grupna putovanja

- ronjenje

- krstarenje

 

Ova internet stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja internet stranica i unaprjeđenja Vašeg korisničkog iskustva. Kako biste upravljali postavkama kolačića, posjetite postavke kolačića.
Prihvaćam kolačiće