Kuća za odmor sa bazenom Mora

Kao jedan od bisera u našoj ponudi, ovo ekskluzivno mjesto za odmor predstavlja vrhunac ponude u VIP segmentu na otoku Rabu. Arhitektura same kuće, ambijent okućnice, mirna i izdvojena pozicija kao i veličanstven pogled na staru jezgru grada Raba i cijeli arhipelag, čine savršeni spoj svih elemenata te pozicioniraju ovaj objekt kao jedno od najljepših mjesta za miran i intiman odmor u autentičnom okruženju otoka Raba.

Kuća se nalazi na osamljenom mjestu u prekrasnom prirodnom okruženju, dva kilometra od centra grada Raba i malo više od kilometra do mora i plaže. Kuća je orijentirana u smjeru mora, a nalazi se u podnožju brda Kamenjak, koje osigurava ovom dijelu otoka jedinstvene mikroklimatske uvjete. 

Posebna vrijednost objekta leži u činjenici kako se radi o starom obiteljskom imanju uronjenom u tipičan mediteranski pejzaž pun raslinjskih miomirisa. Vlasnik je temeljito adaptirao postojeći objekt i cijeli posjed pažljivo slijedeći suvremene arhitektonske, turističke i ekološke trendove. Slikoviti stari maslinici su obnovljeni, novi vinogradi posađeni što je stvorilo dodanu vrijednost pa se nude autohtoni domaći ekološki proizvodi u kojima gosti mogu uživati ​​tijekom i nakon svog boravka u ovoj prekrasnoj otočnoj atmosferi. 

Domaćin će vam ponuditi cijeli niz proizvoda od maslina, maslinovog ulja ili buteljiranih vina do ekološki uzgojenog povrća. Uz kuću se nalazi i prekrasan otvoreni bazen koji zaokružuje priču o ovom posjedu kao idealnom mjestu za savršen odmor u zahtjevnom VIP segmentu.

Ova internet stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja internet stranica i unaprjeđenja Vašeg korisničkog iskustva. Kako biste upravljali postavkama kolačića, posjetite postavke kolačića.
Prihvaćam kolačiće